wedstrijdverslag van Dash DS1 – VoCASA DS2 van 10 december 2022.

16 december 2022

Zaterdag 10 december was het weer raak: de vierde thuis wedstijd van dames 1 stond op de planning in het mooie Vorden. Tevens de laatste thuiswedstrijd voor 2022. De dames waren erg gemotiveerd om er met de winst vandoor te gaan, om zo ongeslagen te blijven in eigen hal. Om 18:00 uur begon de wedstrijd tegen VoCASA dames 2 uit Nijmegen.

De eerste set was meteen spannend. De punten gingen heen en weer totdat Dash een paar punten achter kwam te liggen. Na een time-out kregen de meiden veel energie en kwamen ze sterk terug, waarbij de set in 25-22 eindigde voor de meiden van Dash dames 1.

In de 2de set begon Dash erg sterk en hadden ze een grote voorsprong opgebouwd met 11-2. Echter kwam VoCASA terug en verloor Dash dames 1 wat positieve energie. Door elkaar aan te moedigen en een time-out te nemen voor wat rust kwamen de dames weer goed het veld inen hebben ze de set gewonnen met 25-20.

In de derde set ging Dash als een speer. Dit omdat VoCASA een dipje had en de meiden van Dash een flinke boost energie hadden gegeven. Hierdoor ging de 3de set als een speer. De Vordenaren wonnen met 25-15.

In de laatste set ging het wat minder bij de dames van Dash. VoCASA gaf alle energie om toch wat te winnen. In het begin gingen we gelijk op tot we op een achterstand kwamen. Een mooie wissel van trainer/coach Michel zorgde ervoor dat Dash dichterbij kwam. Helaas was het niet genoeg. De Vordenaren verloren de set met 22-25. Toch blijven ze ongeslagen in Vorden met een 4 punten erbij. Dit brengt Dash nu op de 6e plaats in de poule.