Kom volleyballen bij Dash

Lijkt het jouw wat om te komen volleyballen bij Dash, de leukste club uit de Achterhoek. Neem dan contact op met iemand van de Technische Commissie en maak een afspraak voor een eerste training: technischecommissie@vvdash.nl

Bij ons mag je 3 keer kosteloos meetrainen om te kijken of Dash bij jou past. De Technische Commissie bekijkt wat jouw volleybalniveau en ervaring is. Samen met je wensen / interesses wordt er gekeken in welk team je het beste past.

Meld je hier aan

En kom volleyballen bij Dash!

Afmelden seniorenteam

Afmelden seniorenteams kan alleen per jaar. Voor 1 juli opzeggen (je lidmaatschap loopt dan tot 31 juli). Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Deze worden per geval afzonderlijk bekeken en behandeld in samenspraak met het bestuur van Dash.

Afmelden kan alleen per e-mail. Stuur deze aan ledenadministratie@vvdash.nl Graag horen wij ook de reden van opzegging.

Afmelden jeugdteam

Afmelden jeugdteams kan per half jaar. Voor 1 juli opzeggen (je lidmaatschap loopt dan tot 31 juli). Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Deze worden per geval afzonderlijk bekeken en behandeld in samenspraak met het bestuur van Dash.

Afmelden kan alleen per e-mail. Stuur deze aan ledenadministratie@vvdash.nl  Graag horen wij ook de reden van opzegging.