Kleuterbende

PSSSSSTTT! Kom jij ook bij de kleuterbende? Basis motorische vaardigheden heb je nodig voor alle sporten en op alle momenten. Als je valt, als je spring en als je leert. Volleybalvereniging DASH gaat vanaf eind september weer door met de kleuterbende! Gymnastiek voor peuters/ kleuters (en een ouder/begeleider) van 3 t/m 6 jaar met een vleugje volleybal.

De kleuterbende is een lokale vorm van de volleybalspeeltuin. Een initiatief van de NEVOBO om de motorische vaardigheden
van de jongsten te bevorderen.Tijdens de lessen van de kleuterbende gaan we bezig om op een leuke manier te leren rennen, springen, rollen,
schommelen en nogveel meer. Onder leiding van een ervaren vakleerkracht worden de kinderen uitgedaagd om vooral lekker te spelen.

Op dinsdagmiddag  krijgen kinderen en ouders de kans om 3x gratis te komen snuffelen bij de kleuterbende.
De lessen starten om 16.00 en zullen duren tot 16.45 uur. In deze drie weken kan er vrijblijvend worden deelgenomen aan de kleuterbende.

De kosten bedragen 10,- per maand per kind. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor de snuffelweken?
Stuur een mailtje naar kleuterbende@vvdash.nl

Meld je aan voor de kleuterbende

Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan volleybalvereniging Dash om van zijn/haar rekening bedragen af te schrijven wegens contributie (10 termijnen per seizoen)
Ondergetekende verklaart zich akkoord met de huishoudelijke regelementen en statuten van volleybalvereniging Dash.
Click or drag a file to this area to upload.
(Voor jeugdleden tekent één van de ouders of voogd) Voor- en achternaam + datum of daadwerkelijke handtekening

Toestemmingsverklaring

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag informeren over de vereniging, sportactiviteiten, aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen, foto’s en filmpjes op INTERNET, APPS, (SOCIAL) MEDIA plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken


Met dit formulier geef ik

(verder: ondergetekende) volleybalvereniging Dash (verder: vereniging) toestemming om gegevens over mij te verwerken.

Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven aangevinkte en beschreven redenen en gegevens. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming. Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.
Click or drag a file to this area to upload.
(Voor jeugdleden tekent één van de ouders of voogd) Voor- en achternaam + datum of daadwerkelijke handtekening