Familie van Dash Dames 1

Om de vereniging te kunnen steunen, heeft Dash dames 1 al jaren de actie ‘familie van Dash dames 1’ op touw gezet. Sinds zij in de tweede divisie uitkomen zijn de benzine kosten erg hoog geworden, evenals het inschrijfgeld voor de Nevobo. Je kunt je voorstellen dat het inschrijfgeld voor de eerste divisie nog hoger is, al zijn we er natuurlijk erg trots op dat dames 1, in zo’n klein dorp als Vorden, met zoveel Vordense dames in de eerste divisie uit kan komen.

Om deze kosten een beetje te kunnen drukken, is naast de loterij, deze actie in het leven geroepen. Voor een symbolisch bedrag voor €1,- per wedstrijd (dus 22 euro in totaal) kun je eindelijk ‘familie’ worden van je favoriete dames 1 speelster, of het gehele team! Wie wil dit nou niet?

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Elf nieuwsbrieven (om de twee wedstrijden krijg je er eentje). Hierin vind je;
    • De actuele stand
    • Nieuwtjes over dit leuke team
    • Wedstrijdverslagen over de gespeelde wedstrijden
    • Leuke weetjes, recepten, je kunt het zo gek niet bedenken
  • Aan het eind van het seizoen is de laatste thuis-speel-dag een heuse ‘familiedag’ geworden. Hier is er een tribune speciaal voor alle familieleden en ontvang je een lekker hapje en drankje als bedankje voor je steun.

Dus wil je op de hoogte blijven van dit leuke team en direct ook de vereniging een steuntje in de rug geven? Meld je dan nu aan. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar: dashdames1@gmail.com. Je kunt natuurlijk ook iemand van dames 1 aanspreken in de sporthal.