Overtuigende overwinning van dash dames 1

28 maart 2022

Na twee weken was het weer tijd om het veld te betreden voor de dames van dash. Met Mandy terug op haar libero positie en Kelly op haar aanvalspositie ging om 16:30 het eerste fluitsignaal in de zaal van Weerselo.

In de eerste set begonnen dash en wevo gelijk op. Waarin zowel dash als wevo slordige fouten maakte in de opslag werd de set toch door een mooie service serie van Lot binnengehaald met 22-25. Ook de tweede set begon gelijk op, maar in het midden van de set ontstond er onrust over de opstelling van dash. Door een fout van de tellers werden er twee punten bij de vordenaren onterecht weggekaapt, kreeg wevo een punt erbij en kregen ze ook nog de opslag. Hier maakte wevo gebruik van en de dames liepen een paar punten op dash uit.

Dash zette niet bij de pakken neer, maar helaas was het niet genoeg. De set werd verloren met 25-22. Gebrand om niet meer punten in Weerselo te laten liggen, begonnen de dames van dash aan de derde set. Met een mooie service serie van Maaike en een killend eenmans block van Anouk liepen de dames uit Vorden al snel op de dames van Weerselo uit. Er werden veel ballen goed verdedigd en er werden mooie aanvallen gescoord en daarmee was de derde set dan ook snel afgelopen (13-25).

Met een 2-1 voorsprong begon dash de vierde set. Hier valt niet zoveel over te vertellen aangezien de set overtuigend met 10-25 gewonnen werd. Al met al een goede wedstrijd van dash dames 1, waarin de dames met goede reddingen en een sterke service de winst binnen sleepten.