Dash getergd om te winnen

6 maart 2022

Afgelopen zaterdag was een zeer belangrijke wedstrijd voor de dames van Dash. Een clash tussen de nummer 8 en 9 op de ranglijst. Zoveel mogelijk punten in Vorden te houden was het doel. De seinen van de tegenstander stonden op groen.

De eerste set gingen de dames scherp van start, met een goede servicedruk konden de dames van  Dros-Alterno in bedwang worden gehouden. De set werd overtuigend gewonnen met 25-14.

De tweede set was een kopie van de eerste: 25-14.

De derde set begon ietwat rommelig, met eigen fouten. Dit resulteerde dan ook in een 2-5 achterstand. Gelukkig werd al snel de juiste afstemming weer gevonden en kon de achterstand worden omgedraaid naar een 7-5 voorsprong. De dames van Dash kwamen weer in het eigenspel, wat resulteerde in 25-18.

Met de 3-0 voorsprong was Dash dames 1 al in het bezit van vier belangrijke punten, maar het team was vastberaden om ook het vijfde punt in Vorden te houden. Het niveau van het einde van set 3 kon worden doorgezet. Zo kon ook de laatste set worden gewonnen (25-16) en werd het Vordens volkslied ingezet.

Dash dames 1 speelt aankomende donderdag thuis tegen VoCaSa dames 2 om 20:30. Komt dat zien!