Volle buit in Vorden!

3 april 2023

Afgelopen zaterdag 1 april was het zover: de laatste thuisspeeldag voor alle Dash teams. Dit keer stond de wedstrijd tegen Wevo 70 dames 1 op het programma. De uitwedstrijd was er één om snel te vergeten, dus we hadden nog wat goed te maken. We waren erop gebrand een mooi resultaat te behalen en zoveel mogelijk punten in Vorden te houden. Daarnaast wilden we onze trouwe supporters voor de laatste keer dit seizoen trakteren op een mooie wedstrijd.

De eerste set begon gelijk opgaand, maar al snel konden de dames van Dash een flinke voorsprong pakken. Een sterke servicedruk zorgde ervoor dat Wevo veel moeite had met de servicepass. Mooie aanvallende punten en goede verdedigende acties wisselden zich af en binnen no time werd de eerste set met 25-12 gewonnen.

Op naar de tweede set! De tweede set verliep moeizamer. Wevo kreeg de servicepass wat meer onder controle en de dames van Dash hadden wat meer moeite met het scoren van de punten. Toch wisten de dames van Dash iedere keer aan de goede kant van de score te blijven. Op het juiste moment werd er nog een stapje bijgezet, waardoor ook de tweede set met 25-22 werd gewonnen.

De derde set was een kopie van de eerste: goede servicedruk, goede servicepass en prachtige aanvalspunten zorgden voor een 25-13. Op naar de laatste set, we waren erop gebrand ook deze binnen te slepen. Met 24-21 leek dit ook te lukken, maar de dames van Wevo schakelden een tandje bij waardoor zij punt voor punt dichterbij kwamen. Uiteindelijk lukte het ons in een spannende slotfase ook deze set binnen te slepen: 27-25 en een prachtige 4-0 overwinning!

Op 15 april staat alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen op de planning. We spelen dan tegen Halley dames 1, de koploper (en kampioen) van deze competitie. De thuiswedstrijd wisten we met een prachtige 3-2 te winnen. We gaan proberen dit tenminste te evenaren! Om 18:00 uur klinkt het eerste fluitsignaal in de Koningin Beatrixhal te Wehl. Hopelijk tot dan!