Verslag Dash D1- Set up’65 D2

13 oktober 2021

Na de wedstrijd van vorige week, die de dames van Dash met 4-0 verloren, waren ze afgelopen zaterdag gebrand om zichzelf van een betere kant te laten zien. In de wedstrijd tegen Set-Up ’65 behaalde het team helaas niet hun eigen niveau met als resultaat een 1-3 verlies.

Met goede moed begonnen de dames van Dash aan de wedstrijd. De eerste set moest het team even inkomen, maar naarmate de set vorderde, werd het spel beter. De pass werd stabieler waardoor er meer gevarieerd kon worden en er meer druk op de tegenstander kon worden gezet. Beide teams gingen gelijk op, gelukkig trok de thuisploeg aan het langste eind en won de eerste set met 28-26.

De winst  van de eerste set zorgde voor een positief gevoel onder de ploeg. Het spel moest wat secuurder en meteen vanaf het begin moest er druk worden gezet op de tegenstander. Een goed plan, wat helaas niet kon worden uitgevoerd. Het team stond volledig onder druk van Set-Up ’65 en kwam niet in haar eigen spel. Met 13-25 was deze set snel gespeeld en moest het team zich herpakken om weer te kunnen presteren in de derde set.