Dash laat punten liggen in Weerselo

21 december 2022

Zaterdag 17 december was het voor de dames van Dash tijd om hun laatste wedstrijd voor de winterstop de spelen.

Met een iet wat smalle selectie, in verband met onderandere Corona binnen het team, gingen de Vordenaren richting Weerselo. In Weerselo werd er gespeeld tegen Wevo dames 1. Dit is zeker geen onbekende tegenstander en het zou dan ook wel eens spannende pot kunnen worden. Na het passeren van het Uitblaascafe kwam Dash als eerste aan in het koude Trefpunt. Wortels naar binnen, een goede warming up en klaar om aan de wedstrijd te starten!

De eerste set begint gelijk op. Maar na een aantal persoonlijke fouten aan Dash zijde neemt Wevo de leiding. Dash krijgt Wevo blokkerend niet onder controle en de set gaat met 25-18 naar de dames uit Weerselo. Tijd voor de tweede set, meer felheid is nodig om punten van Wevo te pakken. Zo gezegd, zo gedaan! Met een goede service kan Dash de druk leggen bij Wevo. Met gevarieerd spel en slimme balletjes namen de Vordenaren een voorsprong. Richting de zogenoemde ‘big points’ lijkt het nog even spannend te worden maar Dash weet optijd de set naar zich toe te trekken met 20-25.  Over set 3 en 4 kunnen we kort zijn. Set 3 was een kopie van set 1. En de laatste set, set 4, is de felheid en het niveau bij Dash weg. Met 1 punt, 10 euro en een shampoo op zak vertrekt Dash weer richting huis. Complimenten voor de scheidsrechter die in z’n eentje de wedstrijd moest leiden. Op naar een welverdiende winterstop, zaterdag 14 januari speelt Dash haar eerst volgende wedstrijd thuis in ‘t Jebbink. Fijne feestdagen