Dash dames 1 verliest in eigen huis met 1-3

29 oktober 2023

Om 18:00 uur klonk het fluitsignaal voor de wedstrijd Prima Donna Kaas Huizen D1 VS Dash dames 1. De dames van Dash starten de wedstrijd scherp waardoor de stand gelijk opging tegen de nummer 2. Met een dip in het midden van de set wisten de dames van Dash nog een goede comeback te maken. Helaas was dit niet genoeg voor setwinst en ging de eerste set met een stand van 22-25 naar de ploeg uit Huizen.

Vol goede moed starten Dash aan set 2. Echter startte PDK Huizen met een sterke service druk waar de dames van Dash geen antwoord op hadden. Resultaat een achterstand van 1-8. Door hard voor elke bal te werken wist Dash nog goed bij te komen, maar ook dit was niet genoeg voor setwinst 19-25.

Set 3 is kort te omschrijven als: hard gewerkt, maar er kwam niks tot stand. Kortom PDK Huizen was gewoon een tandje beter. 16-25.

De dames van Dash wilden zichzelf belonen voor het harde werken tijdens de eerste drie sets en gaven niet op om het laatste puntje in Vorden te houden. Door met meer service druk te serveren stond PDK Huizen meer onder druk waardoor er aan de Vordense kant meer gecreëerd kon worden. Het Vordense publiek bleef achter de thuisploeg staan en dat zorgde voor een goede sfeer in het veld. De vechtlust werd beloond met een 25-18 overwinning in de laatste set.

Volgende week spelen de dames van Dash tegen FysioSportief Donitas dames 2 in Groningen om 13:00 uur